.

Tarihçe

Burdur Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında alınan karar üzerine 27.08.2015 tarihinde kurulmuştur.  Yüksekokulumuzda Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Dişçilik Hizmetleri Bölümü olmak üzere üç bölüm bulunmaktadır. Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, İlk ve Acil Yardım Programı I. öğretim ve II. öğretim diploma programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminden itibaren öğrenci alınmaya başlanmış ve  2017-2018 Bahar yarıyılında ilk mezunlarını vermiştir. Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Anestezi Programı  ile  Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programlarının  I. öğretim ve II. öğretim diploma programlarına 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında öğrenci alınmaya başlanmıştır.

• Tarihçe
  • Misyon-Vizyon