.

Ortopedik Protez ve Ortez Temel Beceri Laboratuvarı

Burdur Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda önlisans programı kapsamında kurulan Ortopedik Protez ve Ortez Temel Beceri Laboratuvarı, öğrencilerimizin mesleki yetkinliklerini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla dizayn edilmiştir. Bu laboratuvar, modern cihazlar ve uygulama materyalleriyle donatılmış olup, öğrencilerin protez ve ortez tasarımı, üretimi ve uygulama süreçlerini birebir deneyimlemelerine olanak tanımaktadır.

Amacımız, öğrencilerimize teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme fırsatı sunarak, ortopedi alanında gerekli becerileri kazandırmak ve sektörde başarılı bir kariyerin temellerini atmaktır. Laboratuvarımız, öğrencilerimize uygulamalı eğitimlerle el becerilerini geliştirme, yeni teknolojilere uyum sağlama ve hasta odaklı çözümler üretme yetisi kazandırmayı hedeflemektedir.

Bu kapsamda, Ortopedik Protez ve Ortez alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencilerimize güçlü bir altyapı sunarak, sağlık sektörüne nitelikli teknikerler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Araştırma

• Araştırma